SUOMISVENSKA

Mielenterveys on hyvinvoinnin tila, jossa ihminen pystyy näkemään omat kykynsä ja selviytymään elämään kuuluvissa haasteissa sekä työskentelemään ja ottamaan osaa yhteisönsä toimintaan (WHO, 2013)

  
* Edistää eri-ikäisten mielenterveyttä vahvistaen mielenterveystaitoja, lisäten osallisuutta ja tarjoten vertaistukea. Lue lisää 
* Kriisikeskus tarjoaa keskusteluapua ja ohjausta arjen kriisitilanteissa. Lue lisää
* Tarvitsetko tukihenkilöä arjen haastaviin tilanteisiin? - lue lisää tästä.

Yksi
mielenterveyden
edistämistyöhön
investoitu
euro maksaa
itsensä takaisin
viisinkertaisesti.

Jokainen kohtaa kriisejä elämässä. Kriisi ei ole sairaus vaan osa elämää.

Me Pohjanmaan kriisikeskus Valossa tarjoamme arjen kriisitilanteissa keskusteluapua, tukea ja ohjausta Pohjanmaalla asuvalle. Tällaisia arjen ja elämän kriisejä ovat mm. yksinäisyys, ahdistuneisuus, masentuneisuus, perhe- ja ihmissuhdeongelmat, turvattomuus, uupumus, työssä jaksaminen, työttömyys, kiusaaminen, velkaantuminen ja myös kuoleman kohtaaminen.

Lähetettä ei tarvita. Kaikki käynnit ovat maksuttomia.
Pohjanmaan kriisikeskus Valo sijaitsee poliisilaitosta vastapäätä osoitteessa Korsholmanpuistikko 44.

Kriisikeskuksen ajanvaraus on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-15. Tuona aikana tavoitat meidät ajanvarausnumerostamme 044-979 2439.

Muina aikoina voit jättää soittopyynnön tai lähettää sähköpostia ajanvaraukseemme osoitteella info@pohjanmaankriisikeskus.fi tai ottaa yhteyttä suoraan henkilökuntaamme. Tarkemmat yhteystietomme löydät Yhteystiedot -osiosta.

 Pohjanmaan kriisikeskus Valon toimintaan voit myös tutustua alla olevasta esittelyvideostamme.