SUOMISVENSKA

Seniori Hyvinvointitreenit

 
* Seniori Hyvinvointitreeni -ryhmät käynnistyvät Pohjanmaalla

Seniori Hyvinvointitreenit on yli 60-vuotiaille tarkoitettu maksuton, mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi kehitetty kurssi. Toiminnan sisältö muodostuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Treenien keskeisiä teemoja ovat mm. liikunta, mielen hyvinvointi ja kulttuuri.

Hyvinvointitreenien tarkoituksena on mielekkään tekemisen löytäminen, toisten seurassa virkistyminen, alueen erilaisiin toimintavaihtoehtoihin tutustuminen ja uusien näkökulmien saaminen hyvinvoinnin vaalimiseksi. Seniori Hyvinvointitreenit -ryhmiä tullaan järjestämään eri puolilla Vaasaa.

Hyvinvointitreenien järjestämisessä ovat mukana Suomen Mielenterveysseura, Vaasan kaupunki (ikäkeskus, palveluasuminen, kotihoito- ja laitospalvelut), Vaasan Seudun Yhdistykset ja Keikka-apu sekä Pohjanmaan kriisikeskus Valo. Seniori Hyvinvointitreenit on kehitetty osana Suomen Mielenterveysseuran Mirakle-hanketta. Raha-automaattiyhdistys on tukenut toimintaa jo vuosina 2012-2016.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä!

 

Mielen hyvinvointia kaiken ikää - koettua ja ohjaajakoulutusta

Senioreiden Hyvinvointitreenit ovat myös Mielenterveystalossa - lue täältä

 

Mediassa:

Hyvinvointitreenit rantautuvat Vaasaan

 Hyvää mieltä Senioreiden Hyvinvointitreeneistä - lue artikkeli tästä.

 

* Senioreiden Hyvinvointitreenit 2016

Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka toimit omaishoitajana ja tarvitset piristystä ja tukea arkeesi. Hyvinvointitreenit-ryhmä tapaa yhteensä 8 kertaa syksyn aikana ja meillä on joka kerta eri ohjelma.

Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 6.10.2016 klo 13:00-15:00 Vaasan Seudun Yhdistykset ry:n tiloissa, Korsholmanpuistikko 44, 2 krs.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Vaasan Seudun Yhdistykset ry projektikordinaattori Marina Sippus (puh. 044 974 7472) sekä Vaasan Ikäkeskuksen muistikordinaattori Mia-Mari Sandell (puh. 040 197 1175).

Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Pohjanmaan kriisikeskus Valon kanssa.